Roadtrip 2015

Dag 3 – Hearst Castle, Highway 1 og Bubba Gump Shrimp

Igen i dag vågnede vi tidligt, men dog lidt senere end i går – så det går den rigtige vej (hvis man spørger mig ;o)

Vi startede med at køre via Highway 1 til Hearst Castle. Kort fortalt er det et slot der er bygget på toppen af et bjerg af en alt for rig amerikaner tilbage i 30erne (han fortsatte på byggeriet frem til 50erne). Selve slottet er bygget af en masse ting han har købt fra europæiske kirke, slotte og andre kunst steder. Fx var flere af loftene hentet hjem fra europæiske byggerier (flere af dem var allerede på det tidspunkt flere hunderede år gamle). Det er fantastisk hvad man kan få lov til at købe når de lande man køber fra er i krise.. Bedste, Bedstefar og jeg syntes det var en rigtig god oplevelse, Winnie og drengene var nok af den modsatte mening.

IMG_7315

IMG_7324

IMG_7325 IMG_7331 IMG_7334

IMG_7337

Herefter kørte vi mod Monterey via Highway 1, hvilket er en fantastisk flot tur langs stillehavet. Jeg tror jeg fik sagt “hold da op det er flot” en milliard gange. Det er helt klart en tur man skal prøve en gang i sit liv. Udover stillethavet er der flot natur og massere af søløver at se. Det er svært at skrive mere om denne del af turen – den skal opleves :o)

IMG_7342 IMG_7343 IMG_7351  IMG_7363

IMG_7360

IMG_7372

I Monterey gik vi en lang tur som ende med jeg tog tilbage til hotellet for at hente vores bil. Bedstefar har stadigvæk en del problemer med ryggen, så derfor kom bilen i spil :o(

Vi spiste aftensmad på Bubba Gump Shrimp (en tema restaurant over Forrest Gump). Et udemærket spisested, men lidt dyrt i forhold til hvad det var. Efter aftensmad havde Winnie lovet drengene at de måtte gå ind i den kæmpe slikbutik der var lige ved siden af restauranten, her investerede Storm og Sylvester 20 dollar i en kæmpe vingummibamse – hvilket de begge fejrede med en sejrdans.

IMG_7387 IMG_7393 IMG_7395

IMG_2252

I morgen køre vi til San Fransisco – det ser vi meget frem til.

2 tanker om “Dag 3 – Hearst Castle, Highway 1 og Bubba Gump Shrimp

  1. Ingerlise Clausen

    Hej det ser fantastisk ud, og jeg nyder at følge jer. Jeg talte med moster hun sagde at hun også gerne vil følge jer, men hun har ikke fået nogen mail, kan hun mon få det? Kærlig hilsen til jer alle. Mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *