Roadtrip 2015

Dag 2 – Ny bil, dansker byen og en super flot solnedgang

Vi vågnede tidligt efter en ok nats søvn. Selv havde jeg lidt svært ved at sove ordentlig, men jeg de andre har sagt de sov ok. Sengene var i hvert fald gode og hvis det ikke lige for en stærk lammende airconditioen på vores værelse, så var det også et roligt hotel.

Vi fik en tidlig morgenmad, hvor fristelserne var mange. Så vi har allerede lavet regler for hvor meget kage man må spise til morgenmad. Især Storm var ikke tilfreds med denne tilgang til dagens vigtigste måltid. Der blev i øvrigt hurtigt tilføjet en ekstra regel, hvis man bruger “F ordet” koster det 1 dollar af sine lommepenge (en i øvrigt effektiv regel..).

Efter morgenmad og et tiltrængt bad fik vi pakket bilen og gjort os klar til den første rigtige køretur på vores roadtrip.

IMG_7168 IMG_7172

Som jeg skrev i går var jeg ikke helt tilfreds med den udleverede bil. Jeg syntes bagerumspladsen var noget mindre end forventet. Derfor kørte vi en tur forbi AVIS for at forsøge at få den byttet ud med en Chevy Suburban. Det gik overraskende nemt og kort tid efter stod vi foran en Suburban som nu er vores nye faste følgesvend de kommende 24 dage.

Det viste sig i øvrigt at en Suburban ikke havde mere bagagerumsplads end den Ford vi startede med, men Storm, Sylvester og Villads mener man sider bedre i den, den har lidt mere udstyr og jeg er bare tilfreds med nu at køre i den bil jeg havde håbet på fra starten. Så alt i alt et ok bytte.

IMG_7183 IMG_7189

Vi kørte nu mod Calabasa via mortorvejene i LA. Trafikken var tæt men alt gik fint og uden de store problemer. Winnie havde insisteret på at vi skulle til Calabasa (noget med en reality serie med nogle meget rige amerikanere..). Det viste sig at være en ganske udemærket oplevelse. Det LA vi så i går var lidt gammelt, beskidt og uden den store charme, men i Calabasa (som er et rigmandsområde) var alt pænt og rent. Vi kom ikke i nærheden af nogle boliger da de alle var bag store porte med vagter, men vi fik en kop kaffe på en god cafe og leget med et springvand, igen var alt superlækkert. I øvrigt var det slet ikke så dyrt at bor der, som bedstefar konstaterede, men kunne sagtens få et hus for 21.000.000 kroner.

Så gik turen videre til Solvang – dansker byen i Californien – en ganske hyggelig by som var noget større end vi havde forventet. Byen var ekstremt turistet, men på en hyggelig måde. Det virkede heler ikke som om de havde helt styr på om de var danske eller hollandske (på udseendet), men igen ok hyggeligt. Vi fik en is og gik en tur – også var det videre igen.

IMG_7199 IMG_7207

Det var tid til en gang frokost så vi tog en tur til den nærmeste Walmart og købte ind. Winnie fik brugt et par af hendes på forhånd ud printede kuponer (så vi kunne få lidt rabat). Frokosten blev spist på kanten af bilen kort tid efter.

IMG_7217 IMG_7225

På vores motel, som er ganske udemærket, var der heldigvis en swimmingpool (har vist glemt at skrive at vejret er fantastisk herover :o) – så den fik vi brugt.

IMG_7235

Efter badeturen tog vi ind til Pismo Beach (som er den by overnatningen er booket med bagrund i). Bedstefar blev hjemme da ryggen fortsat driller lidt. Vi kom lige til solnedgangen som var helt fantastisk. Solen gik forholdvis hurtigt ned så det virkede som om man næsten kunne følge solen mens den bevægede sig ned af. Super flot og det lagt oveni at det er første gang vi har været ved stillethavet, så var den en fantastisk oplevelse :o)

IMG_7240 IMG_7247 IMG_7251 IMG_7269 IMG_7263

Efter den flotte solnedgang fandt vi vores første Outlet (en lille en af slagsen). Så nu har vi alle nye sko (undtagen bedstefar som jo blev hjemme og sov). Aftensmaden blev nydt på vores værelse (resterne fra frokost).

Nu er klokken 22.18 (lokal tid – 06.18 dansk tid) og alle sover. Om lidt går jeg også i seng og håber på at få en god nats søvn så resten af rejsetrætheden forsvinder :o)

I morgen skal vi køre langs Highway 1 som køre langs stillehavet.

Sune

Her får i lige solnedgangen på video, ved ikke om I får noget ud af det men om ikke andet fik jeg testet hvordan man fik lagt en video op

En tanke om “Dag 2 – Ny bil, dansker byen og en super flot solnedgang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *