Roadtrip 2015

Bilen

Vi havde booket bilen på fdm-travel.dk og vi gjorde det i virkelig god tid (9 mdr. før afgang). Det virkede ikke som om prisen ændrede sig meget før 3 måneder før afgang, så umiddelbart var det nok meget tidligt.

Det var vigtigt for os, at vi alle 7 kunne være i samme bil, derfor gik vi på jagt efter en bil der kunne dette. Jeg havde først kig på Dodge Grand Caravan som er en 7 personers “varevogn”og derefter en Chevy Tahoe som er en 7-8 personers Full size SUV. De blev dog begge fravalgt da jeg kunne læse mig til at bagagerumspladsen ikke ville være stor nok. Derfor ende valget med en Chevy Suburban (eller ligne, fx GMC Yukon XL og Ford Expedition XLT som er Full size SUVs med ekstra længde) som kun kunne lejes hos FDM-Travel (kunne også finde direkte hos Avis eller Hertz men her var det meget dyrt).

Prisen (11.300 kroner) på en Suburban var noget højere end de andre biler jeg havde set på. Dodge’s kunne jeg få for omkring 5.000 og Tahoe’en kunne jeg få for omkring 7.000 kroner. Men som sagt var det vigtige vi kunne være i en bil.

Vi var meget glade for vi ikke havde satset på en lidt mindre bil, for vi kunne sagtens fylde bagagerummet i Suburban’en. Vi havde 5 tasker med og fik i løbet af turen suppleret dem med 2 “bløde tasker”. De 5 tasker fyldte bagagerummet, så der var ikke plads til vores køletaske her, og da de to bløde tasker kom til, tog de mit udsyn i bagspejlet.

Der var rimelig god benplads i bilen, men på tredje række vil det nok give problemer på de lange ture hvis der skal side voksne (eller store børn) og ikke børn. Derfor talte vi om, at det ikke ville være helt urealistisk at leje en Chevy Express (som er en “mini bus” med plads til 12 mand) hvis man skal afsted med 7 voksne eller meget store børn.

Vi var meget tilfredse med vores Suburban som var med GPS, to skærme med trådløse hovedtelefoner til bagsæderne og meget andet udstyr. Det var lidt vemodigt at levere den tilbage ;o)

IMG_7780 IMG_8120 IMG_7818 IMG_7810 IMG_9788 IMG_9791 IMG_7404

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *