Roadtrip 2015

Dag 26 – Farvel til Los Angeles og USA

Så kom dagen hvor vi skulle hjem. Personligt kunne jeg sagtens have blevet meget længere, jeg må sige at jeg har været vild med at rejse i USA, så jeg håber vi får mulighed for at komme tilbage :o)

Vi skulle med flyet til Frankfurt klokken 15.10 så vi havde lidt tid og gøre med, men ville også gerne være i lufthavnen i god tid. Vores plan var at være i lufthavnen for at aflevere bilen senest klokken 12.00. Vi valgte derfor at stå op i ordentlig tid og køre en tur til Venice Beach, da den ligger forholdvis tæt på luftehavnen (LAX). Da vi også ville forbi en Walmart (for at købe slik til skole og arbejde) så havde vi ikke så meget tid, men vi ville gerne tage afsked med Stillehavet.

Vi fik kun en lille halvtime ved Venice Beach som for drengenes vedkommende blev brugt på en legeplads mens Winnie og jeg gik helt ned til vandet. Som jeg tidligere har skrevet – jeg bliver aldrig træt af at se på Stillehavet. På vej tilbage til bilen fik Storm også shoppet et par solbriller.

IMG_9764 IMG_9765 IMG_9826 IMG_9821

Efter turen til Walmart kørte vi direkte til lufthavnen (kun med et hurtigt pitstop for at fylde bilen op). Det var hurtigt og nemt og aflevere bilen – det tog 2 minutter. Det var lidt vemodigt at skulle aflevere nøglerne til bilen som har været rammen for hele vores tur – der blev det meget virkeligt at ferien var slut.

IMG_9788

Fra Avis tog vi en shuttle bus direkte ind til Lufthansas check in skranke. Bedstefar fik lige røget den sidste pibe inden den lange tur til Frankfurt og så var det ind i lufthavnen. Da vi skulle checke vores bagage ind blev vi spurgt om vi evt. ville blive i Los Angeles en ekstra dag da flyet var over booket, vi ville få 800 dollar pr person der blev tilbage (det ville svare til ca. 28.000 kroner for os 5), det var ikke sikkert der blev brug for det, men vi skulle tage stilling til det med det samme. Vi blev hurtige enige om at det ville vi godt – det var simpelthen så mange penge, så det kunne vi ikke sige nej til. Desværre viste det sig at der ikke var brug for vi blev tilbage – så vi kom hjem til tiden uden ekstra penge på lommen.

IMG_9798

Turen til Frankfurt gik rigtigt fint. Drengene fik set en masse film, spillet lidt og sovet et par timer. Vi fløj i en Airbus A380 (verdens største person fly) et kæmpe fly, men reelt gør det ingen forskel i forhold til det mindre fly vi fløj med herover. Men prøv at se hvor lang gangen er herunder.

IMG_9817 IMG_9814

Flyet var 15 – 20 minutter forsinket så Frankfurt havde vi travlt med at komme ud til vores fly. Jeg havde på forhånd hørt at Frankfurt lufthavn skulle være en svær lufthavn at finde rundt i, men det syntes jeg nu ikke. Vi nåede flyet og Bedstefar fik også 2 minutter til at ryge lidt på piben.

Turen fra Frankfurt varede kun 1 time og 25 minutter (var 5 minutter forsinket). Da vi landede kunne vi se at Janus og Vilfred ventede på os i lufthaven (det var en glædelig overraskelse) så vi skyndte os ned til bagagebåndet så vi kunne komme ud til dem og Thomas, som var der for at hente Bedste og Bedstefar. Desværre var der lang tid ved bagagebåndet og det ende med at vores bagage slet ikke dukkede op :o(  Jeg anmeldte det og nu afventer vi et opkald fra SAS (som står for bagage for Lufthansa i DK) om hvornår de kan komme med den. Jeg fik fortalt den burde være i Frankfurt..

Nå, vi kom ud til de ventende, og Thomas havde taget Kenzo med – dette var en stor succes og jeg tror faktisk drengene side dag 1 har gået og spekuleret om det ville ske.

Bedste og Bedstefar kørte med Thomas (hjem til Sønderjylland) og vi fik taget afsked for denne gang.

IMG_9836

Da vi kom hjem havde Bedstemor dækket op med boller, frugt og kaffe. Det var virkeligt dejligt og Bedstemor, Janus og Vilfred fik kaffe og boller med.

Jeg sider nu i sofaen og skriver, drengene spiller X-Box og Winnie er sammen med Sylvester i Føtex. Målet er vi først går i seng efter kl. 20.00 så vi hurtigt kan vende os til dansk tid igen.

Vi har kørt 3.176 mil eller ca. 5.111 kilometer på vores ferie og jeg ville ikke have undværet en af dem – det har simplethen været en fantastisk oplevelse. Jeg håber ikke det var min sidste Road Trip :o)

Rejsen er slut men jeg vil opdatere denne side med lidt oplysninger om bilen, hvad har vi lært,  regnskab og hvad jeg ellers kan finde på. Det kommer nok i løbet af de kommende pr uger :o)

Sune

En tanke om “Dag 26 – Farvel til Los Angeles og USA

  1. Thomas Ramsgaard

    Godt at I er sikkert hjemme og kender godt følelsen af tomhed, der opstår lidt……men det går hurtigt over for så trænger drømmene om næste tur sig allerede på igen….

    Velkommen hjem – tak for turen….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *