Roadtrip 2015

En uge efter..

Det er nu en uge siden vi er kommet hjem fra ferie. Vi er alle kommet godt i gang efter ferien, men alle er også enige om vi sagtens kunne have brugt mere ferie og det ikke skal være vores sidste ferie af denne type.

Jeg har nu gjort regnskabet op tilføjet lidt oplysninger på denne side omkring økonomi, hoteller, bilen og vores erfaringer.

Siden er primært tænkt til at vi selv kan huske denne ferie, men hvis der er andre der også kan få glæde af vores erfaringer så er det kun et plus.

At skrive blog undervejs kostede en del tid (og en gang i mellem tekniske udfordringer grundet dårligt internet på nogle af hotellerne) men jeg syntes det har været det værd og tror jeg også vil gøre det en anden gang.

Sune

4 tanker om “En uge efter..

 1. Stine

  Super god blog i har lavet 🙂 er selv igang med at planlægge vores Road trip, så det var dejligt med inspiration 🙂

  1. Sune Warberg Clausen Forfatter

   Hej

   Tak for din kommentar :o)

   Vi er også ved at planlægge en ny road trip (roadtrip2017.dk) :o)

   Sune

 2. christina

  Tak for rigtig god læsning… Dejligt med tips pg gode oplevelser at glæde sig til .. vi skal afsted i Maj 2017 – så vi er i fuld gang med planlægning… Må jeg spørge hvilke bøger du/I har brugt til planlægningen .. ? og gik det ok med at komme ud af lufthavnen i LA?

  1. Sune Warberg Clausen Forfatter

   Hej
   Vi har primært brugt hjemmesider og blogs. Den bog vi havde mest glæde af var Lonely Planet national parker i USA. Derudover havde vi købte diverse “turen går til” og Lonely Planet bøger, de var primært nyttige i byerne (San Diego, San Fransisco, Los Angeles og Las Vegas).

   Det var super nemt at komme ud af LAX. Vi ventede 20-30 min i emigrationen. Afhentning af bil og kørsel til hotellet var intet problem. Der køre transit busser ud til biludlejningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *