Roadtrip 2015

Dag 22 – BBQ og Stillehavet

Vi havde igen i dag endnu en dejlig dag i San Diego og man kan ikke andet end elske San Diego lidt (meget).

Dagen startede med at vi sov lidt længe (længere end normalt) og mens jeg vågnede tog drengene og Winnie en tur i poolen. På dette hotel virker det som om de har brugt saltvand (+ klor) i poolen og det virker ret lækkert i forhold til de andre pools vi har været i.

Søndag aften havde vi prøvet at komme ind og spise på Phil’s BBQ, men da køen var på over en time gik vi igen. Da vi (især mig) gerne ville prøve at spise på Phil’s BBQ prøvede vi en ny tilgang – vi mødte til frokost kort efter åbningstid. Det så ud til at være en god plan, vi stod kun ca. 5 minutter i kø og derefter kunne vi bestille. Vi fik alle et lille klistermærke så personalet kunne se vi var på Phil’s BBQ for første gang og derefter kunne vi bestille.

IMG_9415

Vi har udviklet en “metode” til hvordan vi bestiller når der ikke er bordservering, da vi oplever de har svært ved at håndtere bestillinger til 7 personer på en gang (det er åbentbart ikke så normalt herover), derfor deler vi os op i tre (Winnie + en/to drenge, Bedste + Bedstefar og mig + en/to drenge). På den måde glider bestillingerne meget nemmere igennem.

Bedste valgte at bestille en veggie burger (på en BBQ restaurant) hvilket betød hende og Bedstefar måtte vente 15 minutter på deres mad (vi andre fik det på 2 minutter), men en veggie burger er nok ikke noget de laver s mange af på sådan et sted.

IMG_9417 IMG_9416 IMG_9418

Det var virkelig lækkert BBQ mad, Winnie og jeg fik pullpork burger (Winnie fik onions rings on the side) mens Sylvester og Storm fik ribs, Villads ville bare have pommesfritter. På trods af vores “nye på Phil’s BBQ klistermærke” var der ingen der havde fortalt os om størrelsen på deres mad, så vi fik bestilt alt for mange pommesfritter og onions rings. Bedste var også godt tilfreds med sin veggie burger. Kun Bedstefar var ikke helt tilfreds, han syntes især den søde amerikanske burgerbolle var træls – men var generelt ikke tilfreds (og han har spist mange burgere, så han har et stort sammenlignings grundlag).

IMG_9421

Vi (jeg) kunne næsten ikke trille fra Phil’s BBQ men vi kom ud til bilen og derefter kørte vi mod den nærmeste tegneserie forretning. På vej der hen opdagede vi at vi kørte på den vej hvor en af Bedstes beboer fra Toftegården har boet, derfor kørte vi videre af vejen for at se hendes gamle hus. Vi fandt huset og lige overfor var der direkte adgang til udsigt over stillehavet, som var virkelig flot. Drengene og jeg kravlede lidt tættere på havet og nød udsigten (i kan se den på video klippet her under).

IMG_1281 IMG_9442 IMG_9439

Turen gik tilbage tegneserie forretningen. Det var en rigtig dejlig forretning men desværre havde de ikke billige tegneserier, så der blev ikke købt så meget. Winnie fik dog købt en tegneserie omkring hvordan man overlever Zombie angreb og drengen fik en grønne lanterne ring hver.

IMG_9459 IMG_9457

Forretningen lå tæt på Stillehavet så der gik vi ned og fik dybet tæerne i Stillehavet. Der er bare noget fascinerende ved stillehavet og jeg elsker virkelig at stå og nyde det. Det var også en lang mole som vi kunne gå ud på. Midt på molen var der en cafe hvor vi fik købt en is.

IMG_9462 IMG_2698 IMG_9467 IMG_9470 IMG_1304 IMG_1298

Vi tog tilbage til hotellet og slappede af og tog endnu en tur i poolen. Winnie fik også vasket lidt tøj (hun satser på det var den sidste tøj vask på turen). Aftensturen og aftensmaden bestod af en ny tur på Laser tag og Chuck E. Cheese som tidligere på turen har været en stor succes, hvilket det også var her til aften :o)

IMG_9487 IMG_9490 IMG_9491

I morgen skal vi forlade San Diego, og så går turen mod Los Angeles, men inden skal vi bruge formiddagen på power shopping i en Outlet.

Sune

3 tanker om “Dag 22 – BBQ og Stillehavet

 1. Trine

  Jaaaaa – så er der dømt shop amok i morgen. Det bliver da for fedt for Jer.

  Er det San Diego Premium Outlet?

  Mener man kan gå i informationen i outlet’en, vise sit pas og derved få et kuponhæfte til ekstra rabat.

  Rigtig god shoppetur.

  Knus
  Trine

  1. Sune Warberg Clausen Forfatter

   Hej Trine

   Det blev et Outlet i Carlsbad – det lå den vej vi skulle. Vi fik købt en masse :o)

   Sune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *