Roadtrip 2015

Dag 23 – Shopping og WigWam

Så blev det dagen hvor vi måtte sige farvel til San Diego. Men det skulle gøres med maner så vi fandt et Outlet på vej ud af San Diego (Carlsbad – vi tro det er en forstad til San Diego med er ikke sikker). I øvrigt så var vi alle meget glade for San Diego så vi håber på at komme tilbage.

IMG_9495

Det er egentligt ikke så meget spændende at skrive om udover vi fik købt sko, tøj og en ekstra taske. Kedeligt at skrive om men fedt at gøre. Outlet besøg og shopping er simpelthen en del af en god Road Trip :o)   Vi fik også handlet lidt lego og børnetøj i en Walmart.

IMG_9499

Herefter gik turen mod vores hotel i Los Angeles forstanden San Bernardino. Grunden til vi overnatter her er  Motel WigWam som er et Route 66 ikon hvor værelserne/hytterne er tipier. I tegnefilmen “Biler/Cars” er de også med bare som trafikkegler. Alt ser meget godt ud udefra men indefra er der bare tale om et helt almindeligt Motel værelse, men så er det også prøvet :o)

IMG_9510 IMG_9507 IMG_9505 IMG_9506

Kort efter vores ankomst tog vi på tur mod McDonalds museet som er placeret hvor den alle første McDonalds lå. Desværre var der lukket så det var lidt at en skuffelse. Winnie fik taget et billede for at dokumenteret vi har været der..

IMG_9515

Aftensmaden blev indtaget på en Denny’s som vi alle er glade for. Det viste sig at denne Denny’s var i ægte 50er Diner stil, men resten var som det plejede. Vi havde fået en kupon hvor vi fik 20 % rabat – den fik jeg ved at tilmelde mig deres mail liste på deres hjemmeside. Storm valgte en T-bone Steak – det er efterhånden tradition at Storm er den dyreste mand ved bordet ;o)

IMG_9519 IMG_9520 IMG_9521

Nu sider vi på vores værelse og er ved at planlægge dagen i morgen. Vi skal ind til LA :o)

Jeg beklager der ikke er så meget at skrive om i dag – men en nærmere beskrivelse af vores indkøbs dag ville nok ikke være speciel spændende.

Sune

En tanke om “Dag 23 – Shopping og WigWam

  1. Thomas Ramsgaard

    Hej “over there”

    Nogle gange er det mere bare nydelsen i, ikke at skulle noget. Nydelsen i, at største beslutning er udvalget i dineren. Nydelsen i samværet – nydelsen i, at opleve og snuse til en anden verden og en en anden hverdag.

    Kunne forestille mig, at USA er landet, hvor man oplever friheden mere intenst end så mange andre steder.

    Fortsat god tur – og kom godt hjem, når I lige om lidt begiver jer den vej….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *