Roadtrip 2015

Dag 21 – SeaWorld og Baseball

Dagen i dag var sat af til SeaWorld – en af de første ting vi var enige om vi ville se og hvor vi på forhånd havde planlagt vores frokost – hvor vi skulle “dinne med Shamu” (Shamu er navnet på spækhuggerne i SeaWorld). Parken åbnede klokken 10.00 så vi tog af sted så vi kunne være der til åbningen.

Da vi ankom fik vi allerede en fornærmelse af at der ikke ville være så mange gæster i parken, da der var god plads på parkeringspladsen og ingen kø ved indgangen. Og ganske rigtigt så var der ikke specielt mange mennesker i SeaWorld i dag – hvilket var super fedt da der dermed var ingen eller næsten ingen kø ved de ting vi ville prøve og altid gode pladser til de shows vi ville se. Vejret var også godt – solen skindede men det var ikke for varmt. Alt i alt var rammerne perfekte til en dag i SeaWorld :o)

Vi startede med en tur i det høje tårn (ala det i Legoland Billund) hvor vi fik et godt overblik over parken. Derefter gik vi forbi delfinerne hvor vi fik muligheder for at se og røre dem – så vi vi ligesom kommet godt i gang. Herefter gik turen hen til “Manta” som var en temmelig lang rutchebane. Den var drengene helt vilde med og de fik hurtigt taget 5 ture (der var ingen kø) derefter ville de trælse voksne videre.

IMG_9248 IMG_9238 IMG_9246

Vi kom herefter forbi søløverne som man kunne få lov til at fodre med småfisk (til den nette sum af 5 dollar for 5 fisk – vi var dog heldige og få lidt ekstra fisk). Det var en sjov oplevelse.

IMG_2643

Vi gik over til den store vandrutchebane – vi kunne ikke lokke Winnie med da hun ikke er til de store stejle drop det er på den slags, derfor blev det drengene og mig der skulle en tur op i den. Der var næsten ingen kø som vi kom hurtigt op i den og Villads og jeg kom til at side først. Den gik lige på og hårdt vi blev trukket op på det højeste punkt og kørte direkte ned med det samme – da vi ramte vandet røg der en bølge vand ind over fronten og Villads og jeg var gennemblødte – altså ikke vare lidt men godt og grundigt og hele vejen igennem både på bluse og bukser – når men skoene var da stadigvæk tørre ;o) Herefter blev vandrutchebanen kort til en rigtig rutchebane som ende turen i vand – så var skoene også gennemblødte.. Vi fik et par ture til – uden dem der sad først (Storm og Sylvester) fik samme tur..

IMG_2650

Godt våde gik turen mod vores dinner med Shamu. Vi fik hurtigt et bord – velplaceret ved kanten til bassinet med spækhuggere og gik direkte til den tilhørende buffet. Her kom lidt af en overraskelse – maden var faktisk rigtig lækker (havde forventet en halv tarvelig buffet) og med et virkeligt flot dessert buffet. Kort efter gik et mindre show med spækhuggerne i gang hvor vi fik mulighed for at se dem helt tæt på. Det var super fedt og vi kunne sagtens have ønskes os det havde været længere. Middagen med Shamu var et lidt dyrt indslag (35 dollar + tax og drikkepenge for voksne og 20 for børne) men jeg vil sige det var pengene værd :o)

IMG_2667 IMG_2662 IMG_2666

Lige efter gik vi op og så det store spækhugger show – det var også helt fantastisk at se. Imponerende hvad de kan få de store dyr til at gøre . Man kan selvfølgelig godt have i baghovedet at de måske ikke har det skide godt de dyr – men jeg må også indrømme man hurtigt glemme det igen da det er vildt fascinerende (og SeaWorld gør meget ud af og fortælle hvor gode de er ved dyrene – både inde og udenfor SeaWorld).

IMG_2674

Et par rutchebaneture og en søløveshow efter så gik turen videre til delfin showet som var mindst ligeså godt som det med spækhuggerne – måske ikke så imponerende dyr, men til gengæld kan de lave mange flere flotte kunstner. Det viste sig i øvrigt kørt før dette show at Winnie havde glemt sin telefon til spækhugger showet – men vi var så heldige at den var blevet indleveret til “lost and fund” kontoret – så den fik vi på vej ud.

IMG_9349

Alt i alt oplevede vi en masse i SeaWorld (uden kø) og vi nåede slet ikke det hele. Vi var alle enige om at det havde været en fantastisk oplevelse og at man sagtens kunne komme tilbage til SeaWorld – kan kun anbefales :o)

IMG_1274 IMG_9372 IMG_9230

På vej hjem til hotellet sige Bedste – hvis I (Winnie og jeg) vil ud selv i aften, så kan i bare gøre det. Så et ende med vi tog en hurtig beslutning om at tage til Baseball og vi tog Storm med. Villads og Sylvester blev hjemme og hyggede med Bedste og Bedstefar.

Vi ankom til stadion kort før kamp start og det så ikke ud til at blive nemt at finde en parkeringsplads, så vi fandt et 20 dollars (ca 145 kroner) parkeringshus og gik derefter direkte til billetlugen – vi fortalte det var vores første kamp og var i tvivl om placeringen – han forslå selvfølgelig nogle af de dyreste billetter og vi tænkte ja hvorfor ikke – bagefter fik jeg regnet lidt på det og vi købte billetter for lidt over 1.400 kroner for os tre – billigere kunne nok have gjort det, men pladserne var i hverfald super gode..

Kampen var mellem San Diego Padres og Arizona og kampen blev afholdt på Padres statidum som er kæmpe stort stadium (plads til ca 42.000) og med nærmest et helt center af butikker (primært med mad) inden på stadium. Stadion var en oplevelse i sig selv.

Stemingen var hyggelig og selv om kampen varede lige over 3 timer kede man sig ikke (måske Storm kede sig lidt til sidst ;o) især fordi at hver gang der var spille pause (typisk på 2 – 3 minutter afgangen) skete der hele tiden noget. Jeg fik og twitted et billede af Storm og Winnie som kom på stadions kæmpe stor skema (hvilket Storm var stærkt begejstret for). Vi fik selvfølgelig købt hotdog, øl og andet godt. Storm fik også en ægte baseball kasket. Alt i alt en hyggelig (og temmelig dyr) aften.

IMG_9379 IMG_9400 IMG_9404 IMG_9408

Nu er klokken over midnat i San Diego og jeg sider og skriver bloggen mens alle andre sover. Det har været en virkelig god dag i dag – alle har hygget sig. I morgens står den på endnu mere San Diego.

Hov – vi mødte i øvrigt et dansk par i SeaWorld – de var også på rundtur i USA. Normalt vil jeg helst undgå andre danskere når jeg er på ferie, men det var helt hyggeligt at stå og tale med dem og høre om deres tur. Vi fik endda et par gode tip til Universal Studios – så ikke så ringe endda :o)

Sune

4 tanker om “Dag 21 – SeaWorld og Baseball

 1. Trine

  Hej US

  Det hele ser jo bare herligt ud og glæder mig til at høre om det. Kan I nu give den max gas og få det sidste med på Jeres ferie.

  Hvornår skal I i Universal?

  Har I booket næste tur :O)

  Knus
  Trine

  1. Sune Warberg Clausen Forfatter

   Hej Trine

   Det skal vi gøre :o)

   Vi tager til Universal på fredag – det glæder vi os rigtigt meget til.

   Er helt sikke på jeg skal til USA igen – men der skal vist ført spares lidt op..

   Sune

   1. Trine

    Når I kommer til universal skal I se Blues Brothers showet. Det er helt vildt godt og bedste vil helt sikkert rocke med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *