Roadtrip 2015

Dag 1 – Så er vi landet i LA

Så kom dagen hvor vi skulle afsted. Vi stod tidligt op (klokken 5.15) og alle gjorde sig klar til en lang rejsedag. Vi tog to taxa’er til lufthavnen hvor vores bagage blev tjekket ind uden problemer I luftenhavnen fik vi en god morgenmad og efter lidt køb af blade var vi klar til afrejse :o)

IMG_7111

Flyet var af den type Winnie ikke bryder sig om (en såkaldt bus med vinger), men turen gik nu rigtig fint.

Desværre havde jeg lavet en lille fejl i min ind checkning (kun min egen), der betød at min pladsreservation var blevet slette (det i modsætning til hvordan det plejer at fungere hos SAS så jeg havde ikke dobbelt tjekket dette. Det betød vi ikke kom til at side sammen, men da flyet ikke var fyldt blev der nemt fundet en løsning uden de store problemer (så alle børn sad ved en voksen).

IMG_7122 IMG_7118

1 time og 40 minutter senere  landede vi i München. Her havde vi 1,5 time til flyet mod Los Angeles afgik. Det var rigeligt med tid og uden den store ventetid (Leif fandt så men også et sted hvor man kunne ryge.

Da vi kom til flyet viste det sig at min fejl ved check in igen gav lidt problemer. Vi blev skilt i to grupper. Leif, Jonna og Storm, mens vi fire andre blev placeret længere tilbage i flyet. Egentligt ikke det store problem, bortset fra at Storm og Leif fik mere benplads en næsten nogen anden i flyet og Jonna fik også ekstra med benplads (så lidt misundelse kunne man da smage..): Det blev i øvrigt ikke bedre af at de pladser jeg først havde booket faktisk var på en højre klasse (det kunne jeg godt have tænkt mig at prøve :o)

Nå men vi fik hvad vi havde betalt for og det fungere rigtigt godt, ikke meget plads men nok til det ikke gav problemer. Faktisk gik de 12 timer og 10 minutter i flyet helt uden problemer.

IMG_7130

IMG_7136 IMG_7138

Efter godt 12 timer og 10 minutter i luften landede vi i LAX. Klokken var 16.15 lokal tid (00.15 dansk tid). Og udover Sylvester (2 timer) og Villads (1 time) så var der ikke blevet sovet på flyet. Så trætheden begyndte at nærme sig. Vi kom smerte frit af lufthaven og fik udleveret vores bil hos AVIS. Vi har desværre ikke fået en Chevy Suburban som ønsket, men en Ford Expedition EL. Jeg er ikke helt tilfreds da der ikke er så meget bagagerums plads som jeg mener der er i en Suburban – så jeg tror vi må forbi AVIS i morgen og se om vi kan få en bytter..

Bedstefar (som jeg tror jeg vil kalde Leif fremover) kørte bilen til vores Hotel uden problemer. Vi har fået et par fine værelser, så her er alt godt. Herefter tog vi en tur med bilen til en In-N-Out Burger i nærheden og fik spist den første burger på vores tur. Jeg havde hørt rigtigt meget godt om In-N-Out Burger inden vi tog afsted, men så fantastisk var den nu ikke – jeg håber vi finder dem bedre en anden dag.

IMG_7149

IMG_7160 IMG_7165

Klokken er nu 21.56 lokal tid (5.56 dansk tid) og alle sover (undtagen mig :o) efter 24 timer uden søvn, så den er tiltrængt og alle faldt hurtigt i søvn. I morgen tager vi mod Nord og regner med at besøge Solvang.

Beklager hvis der er ord gajl i det ovenstående – men jeg er sku også lidt træt nu.

Sune

6 tanker om “Dag 1 – Så er vi landet i LA

  1. Helle Helene Schultz

    Lyder som om i tager alle de små bump med et skuldertræk. Det lover godt for resten af turen ☺ hvad har i planlagt at se?

  2. Marlene Hedemark

    Hvis I ikke allerede har prøvet det, så bestil ‘animal fries’ næste gang i er på In’n’out burger. De er gode!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *