Roadtrip 2015

Dag 18 – Afslapning og bowling part 2

Så er det kun en god uges tid tilbage af vores ferie og vi har en masse vi skal nå endnu :o) Dagen i dag var sat af til afslapning (eller hvad vi ellers ville lave) så det blev til primært afslapning.

Vi startede dagen med en god morgenmad, derefter hoppede Winnie og drengene en tur i poolen mens jeg vaskede tøj. Det er en udendørspool på dette hotel og den er rigtig dejlig, så det er fedt.

IMG_8922

IMG_8919

Efter en tur i poolen og lidt afslapning, tog vi mod en bowlinghal (igen :o) På vejen faldt vi over en 1 dollar forretning hvor alt kostede en dollar. Det var en kæmpe forretning som ikke kun havde lidt små ting som i fx en Tiger forretning, nej det var en helt supermarked med alt fra legetøj til mad til værktøj. Meget sjovt at se – vi købte lidt legetøj og så var det videre.

Den nye bowling hal mindede meget om den første vi var i, men det var dog mere slidt, og medarbejderne var ikke så flinke som i den sidste. Vi spillede igen drengene mod pigerne og jo flere strikes der blev slået, jo større en is skulle vi have bagefter. Det er rigtigt hyggeligt at spille bowling og da man køber et spil, behøver man ikke stresse over tiden, så det er rigtig god familie hygge. Drengene vandt heldigvis og der skulle en stor is til (jeg skal lige huske at sige at Bedste blev nummer 2).

IMG_8923 IMG_8926 IMG_8928Efter vores bowling tur tog vi en hurtig frokost på parkeringspladsen – den såkaldte Suburban frokost. Peanutbutter og syltetøjsmadder er blevet ret populære især hos Sylvester, Winnie og mig.

IMG_8934

Herefter gik turen til et Route 66 museum. Det var et lille billigt museum (4 dollar for voksne og børn var gratis). Selve museet var ikke det store, men vi fik da en halv time til at gå og så var der også gratis adgang til nabo museet med i prisen. Så vi tog også på Mohave Museum som også var et lille museum som handlede mere om indianerne og deres historie (og lidt mere til), igen ikke noget særligt men lidt tid kunne vi da bruge på det.

IMG_8940 IMG_8942

Herefter gik jagten ind på vores bowling is. Bedste ville gerne give, men så skulle det være en frozen yogurt (som vi havde spist i Solvang og Bedste havde haft lyst til sådan en siden). Efter lidt kørsel (man køre kun herover..) fandt vi en frozen yogurt butik. Konceptet er udemærket man vælger i mellem en masse forskellige is smage som fx peanutbutter, cheesecake og mange andre gode smage. Herefter putter man en mase topping på (forskellige sovse og drys – såsom småkage, vingummi og jordbær) – tilsidst vejer man hele skidtet og betaler efter vægt (findes også i Danmark men udvalget er noget større herover).

IMG_8963

Godt mætte oven på en stor is, tog vi tilbage til hotellet og så var det tid til en badetur igen :o)

IMG_2583

Aftensmaden tog vi på en lokal diner med 50/60er tema kaldet D’z Diner (navnet minder meget om den i Valby – men maden var nu noget bedre). Vi fik burgere, pasta og ribs (det var selvfølgelig Storm der stod for ribs’ne). Maden var rigtigt god, stedet var flot og prisen var forholdvis lav – så der blev også råd til milkshakes og en enkelt sunday :o)

IMG_1115

IMG_1120 IMG_1118 IMG_2586

I morgen forlader vi Kingman og tager mod den Mexicanske grænse i byen Yuma.

Sune

Også lidt mad:

IMG_2587 IMG_2584 IMG_2588

IMG_2589

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *