Roadtrip 2015

Dag 19 – Farvel til route 66 – turen gik syd på

Så var det sidste dag i Kingman for i dag skal vi syd på – helt ned til den Mexicanske grænse i byen Yuma. Yuma er “bare” et stop på vejen til San Diego, jeg havde valgt turen til Yuma da den skulle give kørsel i et flot ørken område (er egentligt ikke klar over om man kalder det ørken her, men i mangle på bedre..).

Den første del af dagens tur var videre ud af Route 66 – der var en lille times kørsel til byen Oatman, som er en gammel mineby. Den sidste den af turen var op af en forholdvis lille og snoet bjergvej, så her kunne vi ikke køre så stærkt, til gengæld var turen virkelig flot, vi havde faktisk ikke forventet at den ville være så flot – så det var super :o)

IMG_8978 IMG_8984 IMG_8989 IMG_8991

Da vi ankom til Oatman, blev vi mødt af et æsel og kort efter kom vi ind til selve byen hvor der var fyldt med æsler, de skulle eftersigne være efterkommere af de æsler som minearbejderne slap fri da de forlod byen. Selve byen var meget hyggelig og selvfølgelig tilpasset til turister, men mere autentisk en fx Seligman var. Det som er værd og se, er en lang hovedgade med butikker og restauranter og på hovedgaden går de mange æsler blandt turister, biler og motorcykler. Der var et stot selskab af motorcykler da vi var i byen, Winnie fik deres afgang på video – det var ret fedt. Herefter gik turen videre.

IMG_9005 IMG_9007 IMG_9009 IMG_2605

IMG_2603

Vi kørte efter lidt tid af Route 66 (som vi ikke ser igen før vi kommer til WigWam Motel i Los Angeles) og kørte syd på. Vores første stop var Lake Havasu City som er en forholdvis stor turist by ved en meget flot sø. Da vi ankom var varmen høj (omkring 30 grader). I byen har en rigmand for nogle år siden købt den gamle London Bridge og fået den genopbygget i byen (nogle mennesker har vist lidt for mange penge..). Vi kørte over broen og vi så den også – men det var temmelig bøvlet at få et godt billede af den, så det har vi ikke.

Vi kørte ned til en strand ved Lake Havasu, hvilket var en virkelig lækker strand men legepladser, sandstrand, græs (som var noget tørt) og helt blankt vand. Vi havde ikke badetøjet fremme så vi fik kun dyppet fødderne :o)  Der var virkeligt lækkert og utroligt flot (virkede som et godt sted for sindet). Men vi skulle videre (vi havde en tre timers køretur foran os).

IMG_9042 IMG_9052 IMG_9048 IMG_9047 IMG_1180

 

IMG_1172

Inden vi kørte videre, fandt vi et frokost sted, det var en kæde restaurant kaldet “Chili” som vi har set flere gange. Det viste sig at være en serverings restaurant og vi fik en utrolig sød tjener som gjorde det til en rigtig god oplevelse. Chili servere primært Mexicansk mad, men der var selvfølgelig også ribs til Storm, Burger til Villads og Pizza til Sylvester. Vi fik alle utrolig lækkert mad til en rigtig fair pris – jeg tror ikke det er sidste gang vi har været på en Chili.

IMG_9062 IMG_9056

Godt mætte gik turen nu mod Yuma. Stort set hele vejen var en en lang lige vej igennem Arizona. Det var meget anderledes end hvad vi tidligere har set og var også virkeligt flot.

Lige pludselig så vi også kæmpe kaktuser som i sig selv var en oplevelse af se. Vi fik holdt en lille pause ved en af dem – et imponerende syn. Da vi kom hen til kæmpe kaktusen,så var der en lille mindeplade ved foden af den for en kvinde der var død – lidt mystisk at opleve midt ud i ingenting. (Storm passede i øvrigt godt på sin bagdel ;o)

IMG_9071 IMG_9064 IMG_1167

Ved 17 tiden ankom vi til vores hotel i Yuma – Hampton Inn. Vi har booket lidt ekstra store værelser her, så der er god plads og sofa plads til alle :o)

Til aftens mad fandt vi en Chuck E. Cheese som er et spise og spilleland. Vi købte for 30 dollar billetter som gav drenge mulighed for at spille 150 spil. Det var en stor succes – de havde slet ikke tid til at spise deres Pizza. Efter 150 spil havde de vundet “point” nok til at få en stor slikkepind og en chokolade stang. De havde det fantastisk – Sylvester mente det var den sjoveste aften nogensinde (men han har det også med at lade sig rive med :o)

IMG_9080 IMG_9081 IMG_9082 IMG_9088

I morgen tager vi til San Diego – vi glæder os alle.

Sune

Også er der mad:

IMG_9061 IMG_9059 IMG_9058 IMG_2611 IMG_2610

 

2 tanker om “Dag 19 – Farvel til route 66 – turen gik syd på

 1. Mette Lund Grønbæk

  Hej med jer – det er bare skønt at få en lille historie fra “onkel rejsende max” hver dag – næææsten som at være der selv!

  Forresten kan jeg huske at Kims søs talte meget om en burgerkæde der hed “In- and out” – fra de gange de har været i det store Amerika – måske det var noget for jer… ( http://www.in-n-out.com/mobile/)

  Fortsat go’ Tour!

  1. Sune Warberg Clausen Forfatter

   Hej Mette
   Tak for din hilsen – vi var en tur på In N Out den første dag – var rigtigt godt :o)
   Sune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *