Roadtrip 2015

Dag 16 – Afslapning og bowling

I dag var ikke sat af til noget bestemt, og da vi har haft et tæt program siden Las Vegas blev vi enige om at dagen skulle være en afslapningsdag. Vi var i går gået på jagt efter noget som børnene syntes ville være sjovt og valget faldt på bowling (desværre var den lokale Lasertag kun åben i weekenden..).

For at kunne spille bowling skulle vi til nabo byen “Flagstaff” som er ca. 40 minutters kørsel fra Williams. Det var en hurtig køretur på en Freeway – så ikke meget at se på her.

Vi (undtagen Bedstefar, der så på) spillede et enkelt spil bowling på Starlite Lanes Bowling. Det var rigtigt hyggeligt og drengene havde det sjovt, de besluttede ret hurtigt at det var drengene mod pigerne, det han vist en forventning om jeg nemt kunne vinde for dem. Det viste sig dog at Bedste og især Winnie blev temmelige hårde modstandere. Winnie lavede to strikes i træk og en del halve strikes (spares mener jeg det hedder) – så indtil den alle sidste runde førte hun sikkert ;o)

Vi fik også lavet en regel om at for hver strikes drengene lavede ville de få en is (eller større is) – den regel fik de hurtigt ændret til det galt alle strikes – så vi endte med en stor is.

Nå men man må jo hellere give jer resultatet – efter Winnies sidste kast førte hun så meget at jeg skulle have en strike eller en spare plus ekstra point derefter for at vinde – det gjorde jeg (selvfølgelig) og vandt med 5 point :o)

IMG_8680 IMG_8690 IMG_8695 IMG_8697

Efter bowling spillet fik vi spillet på nogle af bowlinghallens spillemaskiner. Dette var en stor succes da deres “klo” udleverede både bamser og slik med rund hånd. Og da hallen lige havde fået en “Pac Man”  maskine puttede ejeren massere penge i automaten så vi kunne prøve den gratis. Så alle gik glade fra bowling hallen.

IMG_8699

Inden vi kørte hjem ville vi tage et kort kig på Flagstaff – det blev til en 15 minutters kort og kold gåtur. På vej hjem handlede vi ind i “Safeway”, det er det supermarked hvor vi tidligere har handlet, og hvor der er store rabatter at hente for medlemmer af deres kundeklub. Så jeg spurgte ved kassen om jeg kunne blive medlem selvom jeg ikke boede i USA – det var ikke noget problem, så nu er jeg medlem og vi fik en masse rabat..

Frokosten stod på hjemmelavede sandwich og Corn Dogs (en slag Hot Dog på en pind) som var lavet i mikro ovnen. Corn Dogs er Sylvester super glad for. Herefter stod den på afslapning og lidt tøj vask.

IMG_8706

Efter en god siesta gik turen ind til Williams by. Der var tre formål 1) Tag en tur med byens store svævebane, 2) Se byens store lokomotiv, 3) Besøge en masse souvenirer butikker.

Vi startede ved byens svævebane, også kaldet the Route 66 Zipline. Drenge ville bare prøve den og det blev deres far der skulle indtage den sidste plads (man køre to af gangen). Drengene glæde sig helt vildt, men blev også ramt af en hvis form for nervøsitet da de først sad i svævebanen. Men efter turen var der kun gode ting at sige – I kan se Sylvester og Storms tur herunder (set på afstand..)

IMG_8709

Så gik vi en lige tur over til det store lokomotiv som køre til Grand Canyon. Sjovt og se – især fordi den var kæmpe stor, men det var så også det..

IMG_8722

Så gik vi videre til souvenirer butikkerne, der blev købt lidt små ting. I den alle sidste butik fandt Storm en håndlavet tomahawk til 55 dollar (ca 385 kroner) og da han faktisk havde sparret op så han havde råd (hans far skulle lægge 7 dollar til) så var det rent faktisk en mulighed. Det var virkeligt et svært valg, for han ville super gerne have den, men det var også rigtigt mange penge. Det ende med han købte den og han er virkelig glad for købet. I øjeblikket er den opbevaret i hotel værelsets pengeskab :o)

IMG_2526 IMG_8745 IMG_8750

IMG_8758

Til aftensmad var vi på et steakhouse (Western View Steak House) som var et virkeligt godt bekendtskab. Maden var super god og priserne var mere en rimelige. Jeg fik for første gang i mit liv en T-Bone Steak (uden jeg vidste det var det jeg havde bestilt :o)  Så nu er vi godt mætte tilbage på vores værelse og i morgen går turen via Route 66 til Kingmann.

Sune

Også lidt mad:

IMG_8763 IMG_0995 IMG_0994 IMG_0993 IMG_8765

 

IMG_8771

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *