Roadtrip 2015

Dag 11 – Farvel til Vegas og besøg i Zion National Park

Så blev det dagen hvor vi skulle sige farvel til Las Vegas. Det har været sjovt at være i Las Vegas, der er meget at opleve og selvfølgelig gang i den hele tiden. Las Vegas har sindsygt meget at byde på, men er også en dyr by. Alt koster penge og priserne er højere end normalt i USA ,men også i forhold til Danmark, fx koster en fadøl af normal størrelse nemt 11 dollar (ca 77 kroner) og en kop kaffe (den mindste) koster 3,25 mens vi tidligere har købt den samme kop til 2 dollar på en Starbuck, Winnie fik i øvrigt også købt en almindelig pose chips til 7 dollar (ca 42 kroner). Så pengene løber hurtigt – men man har det sjovt imens :o)

IMG_8106

Vi stod tidligt op og kørte mod Zion. Zion lægger i Utah så vi fik “stjålet” en time da de har en anden tidszone end Nevada (jeg tror det skyldes at de ikke arbejder med vinter/sommer tid, men er ikke sikker). Det var en rolig køretid uden problemer, undervejs fik vi handlet frokost i en Walmart og spist morgenmad/frokost på parkeringspladsen. Det var virkelig mange flotte bjerge på vejen.

IMG_8113

Da vi ankom til vores Hotel (Pioneer Lodge i Springdale) var vores værelser endnu ikke klar, så vi tog bare direkte ind i Zion National Park. I Parken bliver man kørt rundt i gratis park busser, hvilket gjorde vi ikke behøvede at have bilen med. Parken var virkelig flot (jeg syntes jeg skriver disse ord ofte, men kommer nok også til det de kommende mange dage..) og er var virkelig mange flotte bjerge og natur. Man føler sig virkelig lille når man står ved siden af disse store flade bjerge.

IMG_8119 IMG_8123 IMG_8125 IMG_2375

IMG_8167

For at skåne naturen er der anlagt stier rundt i parken, som man skal holde sige på, det gør (syntes jeg) at man ikke rigtigt føler man kommer helt ud i naturen (og måske også på grund af de mange andre mennesker der er i parken ;o)  Men vi fik 10 minutter helt for os selv ved Virgin River hvor drengene smed sten i floden. Det var en virkelig dejlig oplevelse. Vi så en masse flot natur udover de flotte topper, så vi Weeping Rock som er et klippestykke hvor vandet løber ned af, en flot og sjov oplevelse.

IMG_8156

IMG_8191 IMG_8149 IMG_2402

Generelt må man sige at vi er på en “smagsprøve tur”, hvis man virkelig gerne ville se en park som Zion (eller for den sagsskyld Death Valley) kunne man bruge flere dage og ikke bare den halve dag  vi har i hver park, men det giver en god fornemmelse af den storhed der findes i den amerikanske natur og mulighed for at se de “største attraktioner”.

IMG_2385 IMG_8145

Bedstefars ryg har haft det bedre igen i dag, så han var med på tur i parken, det var rigtigt dejligt. Der var et par enkelte stier han ikke gik med på, men det går fremad :o)

Vi har nu fået vores hotelværelse (to værelser med døre i mellem, så det føles som en lille lejlighed) og har spist aftensmad på værelset (som vi købte tidligere på dagen i Walmart). Winnie har fået vasket noget tøj og nu slapper vi bare af. I morgen skal vi videre til næste National Park – Bryce Canyon som jeg har meget store forhåbninger til :o)

Sune

IMG_8213 IMG_8214

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *