Roadtrip 2015

Dag 12 – Bryce Canyon

Vi stod forholdvis tidligere op og spiste morgenmad på værelset. Vi ville gerne afsted i ordentlig tid så vi havde tid nok til at besøge Bryce Canyon. Vi tog afsked med Pioneer Lodge som har været et ok bekendtskab.

IMG_8216 Turen til Bryce Canyon var på cirka 2 timer og vi startede med at køre igennem Zion National Park, så vi fik set en del af parken som ikke dækkes af de shuttle busser som vi kørte med i går, en dejlig og flot køretur. Da vi kom ud af Zion var det lige før området kunne ligne Danmark, der var en masse grantræer og (i hvert fald i højre side) forholdvis fladt.

Da vi nærmede os Bryce Canyon kom vi igennem Red Canyon så var et mindre område med nogle utrolig flotte og meget røde klipper. En rigtig god forsmag på Bryce.

IMG_8224

Da vi ankom til Bryce Canyon kørte vi direkte ind i National Parken. Vores rejsebog forslå vi kørte 33 kilometer ind i parken (indtil man ikke kunne komme videre), her var det højeste udsigtpunkt som også er kaldet “Rainbow Point”. Her var der en helt utrolig udsigt ud over Bryce Canyon, det gav virkelig en fornemmelse af hvor stort det var og hvor fantastisk parken er. Jeg fik i øvrigt ikke nævnt at her er koldt da vi er højt oppe i bjergene ca i helt ned til 8 grader har vi oplevet.

IMG_8235 IMG_8243 IMG_8255 IMG_8258

Efter en kort frokost gik turen tilbage, her var planen at se nogle forskellige udsigtpunkter på vej ned. Det første vi kom til var “Agua Canyon” hvor man kom tættere på de røde klippe hvilket var virkeligt fedt. Toppen af klipperne skulle kunne falde ned når som helst, men der var desværre ikke nogen der faldt med vi var der.

Herefter kom vi til “Natural Bridge” som i bund og grund er et stort hul i en af klipperne som er blevet dannet ved at vandet har fået klippen til at “springe”. Så ret flot ud i virkeligheden – jeg syntes ikke rigtigt billedet lever op til det.

IMG_2429

Herefter kom vi til “Bryce Point” som var det mest fantastiske af det hele. Jeg har virkeligt aldrig set noget ligne. Man kan stå helt ude på kanten af en klippe (bag et hegn) og se den mest fantatiske udsigt. Det var simpelthen så flot, jeg har set mange billede af det inden vi tog afsted, men ingen kan gengive virkeligheden. Jeg kunne have stået/siddet der en hel dag og bare nydt den udsigt. Alle burde en tur til Bryce Point en gang i deres liv.

IMG_8305

IMG_8307 IMG_8296

Vi fik lige set et enkelt udsigtpunkt til og derefter kørte vi ind til hotellet. Da værelset endnu ikke var klar, gik vi lidt rundt i Bryce Canyon City. Bryce Canyon City er reelt ikke en by men bare en tre hoteller lidt spisesteder og nogle turist huse. Det meste var lukket da vi er ude for sæson, men det blev da til en lille gå tur og en is.

IMG_8318 IMG_2447 IMG_8335 IMG_8336 IMG_8339

Til aftensmad fandt vi en hyggelig amerikansk restaurant kaldet “Cowboy Ranch House” hvor vi fik spist ribs og burgere og jeg fik mig et par gode øl :o)

IMG_8346

IMG_8349

Nu hygger vi på værelse og lader op til i morgen hvor vi skal videre til næste naturoplevelse.

Sune

2 tanker om “Dag 12 – Bryce Canyon

 1. Janus Clausen

  “Uhhh, her er kun 8 grader!” Vi andre hopper fandeme i shorts fordi sneen er smeltet herhjemme!

  Hvor mange ribs hhv. burgere er I oppe på?

  1. Sune Warberg Clausen Forfatter

   Lidt medfølelse havde været rart ;o) Men heldigvis er vi oppe på plus 25 grader igen i dag.

   Til dit andet spørgsmål – alt for få!!!!

   Sune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *