Roadtrip 2015

Dag 10 – Kæmpe buffet og Hoover Dam

I går havde vi besluttet os for at vi ville springe morgenmaden over i dag og går direkte til frokost i en af de store buffeter i Las Vegas. Derfor startede vi dagen med en tur i hotellets pool. En kæmpe pool, men egentligt skuffende da der egentligt bare var tale om en stor lavt vandet pool uden nogen form for rutsjebaner eller andet sjov. Det var faktisk en rigtig kold oplevelse, solen var ikke rigtigt begyndt at varme endnu og det blæste en del, så turen blev lidt kortere end planlagt.

IMG_8028 IMG_8032

Klokken lidt i 11 gik vi over på nabo hotellet “Excalibur” som har en buffet der er kaldet “The Buffet”, så den måtte prøves. Buffeten bestod af en masse mad og en kæmpe dessert buffet. Selve maden var ok, der var massere at vælge i mellem, men ikke noget vildt fantastisk men udemærket. Derimod var desset buffeten ret imponerende, så den blev flittigt besøgt. Det vigtigste af alt – vi fik prøvet endnu en “must do” i Vegas :o)


IMG_8035 IMG_8040

 

Efter en masse mad (og et vigtigt toilet stop) så tog vi en tur på “The Strip”, denne gang havde vi Bedstefar og Bedste med, så det var super at kunne vise dem den. Efter turen på “The Strip” gik vi tilbage for at køre ud og se Hoover Dam.

IMG_8050

Turen til Hoover Dam var på en lille time. Det var egentligt dejligt at være tilbage i vores bil – det virkede som hjemmeligt.

Hoover Dam er en kæmpe dæmning som blev bygget i slut 20erne og op i 30erne. Dæmningen er med til at sikre vand og strøm til store dele af de omlæggende stater. Byggeriet er imponerende og var vist lidt af et mesterstykke i sin tid. Efter en gå tur ud på dæmningen tog drengene og jeg på en rundvisning i selve dæmningen. Vi blev kørt med en elevator lagt ned under jorden og så en af de rør som vandet løber igennem og derefter blev vi kørt op for at se de store generatorer der producere strømmen. Altsammen ganske imponerende.

IMG_8067 IMG_8070 IMG_8085 IMG_8091 IMG_8092Da vi kom tilbage på hotellet havde Bedstefar lovet at passe børn mens Bedste, Winnie og jeg tog i Outlet :o)  Det var vist en god aftale fra alle parter. VI fik endelig shoppet en del – måske primært mig, men Bedste og Winnie fik også lidt med hjem.

IMG_8111I morgen tidlig siger vi farvel til Las Vegas og tager i mod Zion som er en nationalpark. De kommende mange dage står på natur oplevelser, så vi skal langt væk fra det heftige tempo i Las Vegas. Desværre skulle det og blive lidt koldt – men det tager vi med.

Sune

IMG_8106

 

 

 

En tanke om “Dag 10 – Kæmpe buffet og Hoover Dam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *