Roadtrip 2015

Dag 8 – Death Valley og ankomst til syndens by

Vi vågnede forholsvis tidligt da vi både skulle nå til Death Valley og videre til Las Vegas i dag. Og da vi gerne ville nå til Las Vegas i ordentlig tid, så var der ikke tid til at sove længe.

Det var en forholdsvis dårlig søvn Winnie og jeg havde i nat. Vores værelse var utroligt lydt, så da fx naboen gik i bad, så lød det som om der stod en stor motor og kørte i vores værelse, derudover kunne det ikke mørklægges ordentligt :o(  Selve sengene fejlede dog ikke nået. Jonna og Leifs værelse havde ikke fejlet noget, så de havde haft en god nat. Det så også ud til at Sylvester og Villads sov godt (se billedet her under :o)

IMG_7824

Vi kørte mod Death Valley. Selve turen til Death Valley var i sig selv fantastisk flot og meget ødet, det er helt fantastisk at opleve denne store natur og ekstreme golde og øde områder, det i sig selv er meget anderledes end hvad man kan opleve i europa.

IMG_7840 IMG_7839 IMG_7847 IMG_7836

Selve Death Valley var også en kæmpe oplevelse. Jeg må indrømme jeg ikke rigtigt viste hvad jeg skulle forvente, der er jo “bare” tale om en ørken, men jeg er virkelig glad vi fik denne oplevelse med. Naturen var simpelthen så fantastisk og varmen i bunden af Dead Valley ved Bad Water var helt anderledes end hvad jeg har oplevet før. Egentligt var det kun 100 grader fahrenheit (38 grader), men luften (og det blæste en del) var meget varm, så den køling som blæst plejer at give mærkede man slet ikke. Bad Water er i øvrigt det laveste punkt i Death Valley og ligger under havets overflade, navnet kommer efter for mange år siden var der en mand der ikke kunne få sit æsel til at drikke af vandet i dette områder, derfor kaldte han det for Bad Water, da han troede vandet var dårligt, virkeligheden var at det var mængden af salt som æslet ikke kunne lide (det er også derfor man kan se de store hvide områder i bunde..)

IMG_7901 IMG_7887 IMG_7883 IMG_7878 IMG_7869

Efter Death Valley kørte vi mod Las Vegas. Da vi ankom til Las Vegas blev alle sat af og jeg fandt en parkeringsplads til bilen. Det var ikke helt nemt at finde hinanden bagefter da hotellet er meget stort og da der ikke er nogen vinduer er det ret svært at kende forskellig på verdens hjørnerne. Men det lykkedes til sidst og vi har fået et par værelser ved siden af hinanden.

Bedstefar har haft meget ondt i ryggen i dag, det var ellers begyndt at gå den rigtige vej, det er rigtigt træls. Så da vi fik værelse gik Bedstefar i seng og Bedste blev hjemme og vi andre fem to på oplevelse i Las Vegas. Hold nu op hvor er alting stort og hvor er har mange mennesker, bestemt ikke på en negativ måde, men noget af en omvæltning når man lige er kommet fra en ødet ørken..

IMG_7917 IMG_7914

Vi gik en tur igennemet par af de nærliggende hoteller, fik spillet en masse på nogle spillemaskiner (af den slags børne også må bruge) og gik en tur ned af “The Strip”. Vi har kun smagt meget lidt på hvad vi skal opleve – men vi har store forventninger :o)  Jeg tror i øvrigt ikke det bliver svært at bruge penge i Las Vegas..

IMG_7933 IMG_7927 IMG_7943 IMG_7922

 

I morgen håber vi at Bedstefar er klar igen og så skal Las Vegas virkelig opleves :o)

Jeg syntes i øvrigt lige I skal se dette billede, hver gang Sylvester får muligheden så overtager han rettet i bilen – så her ser vi ham tit under pauserne:

Sune

IMG_7853

 

 

3 tanker om “Dag 8 – Death Valley og ankomst til syndens by

  1. Thomas Ramsgaard

    Virkelig dejligt at følge med i jeres tur “over there” og førstehåndsindtryk direkte fra hjertet om stort og småt. Det er jo ofte i nuet – i momentet – at en tur opleves rigtig. Det er dér hvor det ikke planlagte viser sig at være lige dét der gjorde en forskel.

    Fortsat god tur og god påske…..

  2. Janus Clausen

    Den der vej minder mig egentlig lidt om hovedvejen mellem Gram og Toftlund; der er heller ikke en skid…
    Ser ellers ud til at være en god tur – glæder os til at hører mer :^)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *