Roadtrip 2015

Dag 6 – Rubinbryllup og gårtur på Golden Gate Bridge

I dag var det Bedste og Bedstefars 40 års bryllupsdag (Bedste har googlet det til at være Rubinbryllup), så det må siges at være en special dag for dem.

Villads, Sylvester, Storm og Winnie startede dagen med en tur i poolen – hvilket altid er en succes. Umiddelbart tror jeg der er pools på alle de hoteller vi skal bo på fra nu af – så mon ikke det bliver til mange pool ture :o)

I dag ville Bedste og Bedstefar gerne slappe lidt af, så de blev hjemme mens vi andre fem tog på tur. Vi startede med at tage bussen til Castro som er homo kvarteret i San Francisco, her var en rigtig god stemning og vi var lidt trætte af,at vi ikke kunne gå i den lokale biograf der viste “Beauty and the Beast” sing along (hvilket betyder at publikum skal synge med på sangene), det lød super sjovt, men passende ikke ind i tidsplanen.

IMG_7671 IMG_7676

Til frokost fik vi en fantastisk sandwich på Ike’s Place, som vi havde hørt om i et TV program. Stedet kan klart anbefales hvis man kommer forbi.

IMG_7669 IMG_7668

Herefter tog vi metroen til Giants stadium. (Giants er San Franciscos baseball hold). Det var et kæmpe stadion og de havde også en kæmpe fan butik. Desværre kunne vi ikke få billetter til en rundvisning – så her havde jeg ikke planlagt godt nok ;o)  Virkeligt en skam, da jeg tror det havde været en fed oplevelse for alle. Som plaster på såret tog vi en vand og en øl i station baren. Herefter tog vi bussen hjem til hotellet.

IMG_7680 IMG_7685 IMG_7684

På hotellet blev der tid til en slapper og endnu en tur i poolen for drengene. Herefter tog vi afsted til Golden Gate Bridge.

Vi tog bussen op til Golden Gate Bridge og kørte med den over broen. Herefter tog vi turen tilbage til fods. Selve turen var på ca. 3 km og det var en god oplevelse. Udsigten ud mod San Francisco var fantastisk, så den var en stor oplevelse. Det må være et must at gøre hvis man er i San Francisco!!

IMG_7713 IMG_7717 IMG_7723 IMG_7729 IMG_7736 IMG_7739

Bedste og Bedstefar havde inviteret os på middag, så vi kunne fejre deres rubinbryllup. Vi havde fundet frem til en italiensk/amerikansk restaurant i Little Italy. Vi fik rigtig god mad, Winnie, Sylvester, Villads og Bedste fik en pastaret, Storm fik en burger(sandwich) og Bedstefar og jeg fik en god bøf – min var en 450 grams Ribeye :o)   Det var en en virkelig hyggelig aften og vi er nu alle trætte og gør os klar til at sige farvel til San Francisco i morgen tidlig.

IMG_7757 IMG_7761 IMG_7763 IMG_7764

Sune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *